Kolo je simbol tistih, ki se na poti k lastnemu uspehu ne morejo naslanjati na druge.

Vse luštno enkrat mine - da je lahko potem še bolj luštno!

08.06.2011 ob 21:52

 Dragi športni navdušenci!

Prišli smo na cilj šeste etape. Še tri so nam ostale, pa se vidimo. To, da smo vse bližje Sloveniji občutimo tudi pri vremenu. Žgoče sonce so zamenjale dežne kaplje, ki so nas prale večino današnje etape. Vendar po obrokih, vreme je bilo še vseeno prizanesljivo, celo sonce nas je pozdravilo vsake toliko časa. Vseeno nam je uspelo prevoziti načrtovanih 220 km, etapo smo danes zaključili šele okrog 18.30, zaradi več nenačrtovanih postankov.

Zjutraj smo zapustili Fossacesio in se ob obali podali po cesti SS16, stalnici že včerajšnjega dne. Pot nas je vodila ob obali a pogled nam je uhajal na nebo. Bo zdržalo? No, pa ni. Kar kmalu prvi dež. Čakamo kolesarje, njih pa od nikoder. V Pescari so si vzeli čas za obvezne nakupe. Končno se pojavijo in gremo naprej. A kmalu spet dež, pa sonce, pa dež, pa vročeeee sonce - naravne kneipp kopeli. In že kmalu po malici zopet: defekt, le kdo sedaj? Marjan, računamo nate, ker ti gre ugibanje tako dobro od rok. Bravo za nagrado iz prejšnje etape, tudi tebi Tadej! Oba sta ugotovila, čestitke in hvala za tako pozorno spremljanje ter spodbude!

Trije počasi nadaljujejo pot, dokler se mi skozi gnečo ob obali prebijemo do mesta defekta. Končamo in jih skupaj poskušamo ujeti. Kaj neki so pripravili za markantni znak ob cesti, da smo jih odkrili (saj so pred močnim nalivom pobegnili pod streho po malo B vitamina in energije). Nagrado tokrat podarja Rogaška Crystal.

Se ujamemo in namalicamo potem pa na pot - preostalo je še več kot pol etape, ura pa že pol štiri. Kaj pa je to za naše atlete? Brez postankov, razen enega urgentnega, saj so bili premočeni do kosti. Šibamo na polno, mimo Ancone. Ulovimo idelano točko za fotografiranje, se namučimo s pripravo scene, ko pridrvijo mimo pa: MEMORY CARD FULL - ja, tudi to se zgodi.

Končno prispemo v Senegalio, utrujeni. Zaslužena večerja na plaži, potem pa počitek. No, če smo že na morju, so si nekateri privoščili še, danes več kot zaslužen, sladoled. Potem nam ni dalo miru in smo jo mahnili na krajši sprehod, da nas je še enkrat pošteno zalilo.

Tako je to, ne bomo se več hvalili z vremenom, vse bolj je podobno vašemu. Počasi se privajamo na domačo klimo. Čeprav moramo povedati, da smo bili deleži nekaj čudovitih sončnih prizorov, ki jih, kot vedno, lahko opazite med fotoutrinki.

Zaključimo naše javljanje, še dvakrat (že sedaj se opravičujemo, da zadnje etape ne bomo ažurno objavili, saj nameravamo naš cilj proslaviti z vami). Že sedaj vabimo na cilj v Mestinje, to soboto ob 18h, v okviru praznika KS Mestinje. Vseh kolesarje pa vabimo, da se nam pridružite že ob poti zadnje etape od Lipice do Mestinja.

Kratka noč nas čaka, potrebno bo napolniti baterije, napoved za jutri ni nič kaj optimistična, a mi vseeno smo!

Lahko noč,
Ciklosvet team

Komentarji

occursott

08.07.2023 ob 04:42
rulide olx kamagra warszawa The operators also claimed investigators have been illegally interviewing students and telling parents to pull their children from the program by Friday or face abuse charges propecia 1 mg

ffKpKEuk

26.03.2013 ob 10:53
bZwkoD nhpdqntjrikp

thNeWXvSTrQBeSKySb

26.03.2013 ob 03:04
UJ3Fp0 , [url=http://tsuiykjlxsux.com/]tsuiykjlxsux[/url], [link=http://trixzgxzcjkk.com/]trixzgxzcjkk[/link], http://ikinqmfiyupd.com/

xcYLVamPFrvLZzwwq

26.03.2013 ob 03:04
GCfbdx , [url=http://eqlsqjxonzvz.com/]eqlsqjxonzvz[/url], [link=http://nfsimzptyouy.com/]nfsimzptyouy[/link], http://fwhrghkgdaxd.com/

BPlgubATYWeGDMzJu

24.03.2013 ob 23:40
I’m impressed, I must say. Seldom do I eetnuncor a blog that’s both equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is an issue that too few men and women are speaking intelligently about. Now i\'m very happy I stumbled across this during my search for something regarding this.

hWfkWBfDmmiO

06.08.2011 ob 04:29
I love rdaieng these articles because they\'re short but informative.

janez

09.06.2011 ob 18:11
Jutri smo pa že v Sloveniji, vidimo se v soboto ob 18. uri.Smo na cilju 7 etape . Lep pozdrav, pa vreme porihtajte za soboto.

marjan kužnar

09.06.2011 ob 13:51
Še par dni pa ste v Sloveniji in projekt bo uspešno zaključen , bravo fantje.
pa še dva odgovora : -v skodelici je med in banane - drugi defekt je imel Drago.

Colneričevi z Zg. Sečovega

09.06.2011 ob 13:15
Pozdrav vsem skupaj!
Lepo vam gre, to vidimo pri pregledu galerij. Blanka odlično obvladaš vse tehnike - komentarji izvrstni!
Tudi deževne dneve obvladujete in to zelo uspešno. To je dobro, ker tu samo lije. Pa do sobote bo že lepo vreme.
Lepo vozite še naprej in srečno!

GP ŠMARJE

09.06.2011 ob 11:06
Vojko, približuje se ura za ....... Dobimo se na starem mestu. Tudi ostali vabljeni. Mi pridemo vsi, vi pa zavrtite svoja pedala proti Sloveniji.
Pa res hitro, saj bo nevihta vsak čas tu.

Pa še srečno teh nekaj km in lep pozdrav vsem, tudi spremljevalni ekipi, saj se ob njihovih duhovitih komentarjih iz srca nasmejimo.
Se še oglasimo.

NATAŠA

09.06.2011 ob 08:53
No ja po eni strani bolše, da ste se začeli počasi navajati na domače vremenske razmere. Vsekakor pa vam privoščim sonce do doma!
Moj prejšnji odgovor je obvisel v 4. etapi. Se opravičujem Ivan=Janez morda je bilo to krivo. Nič zato. Odločam se med odgovorom za malico in markacijo, pa izbiram slednjega. Bolšega kot smer za parking in mahajočega Mirana si niste mogli izbrati.
Ajde, veselo in strumno jo še naprej rajžajte proti domu!

Blanka

08.06.2011 ob 23:54
Ne daje nas še. Prav nič nam ne manjka, razen morda malce sončka! Do cilja še zagotovo manj kot 700.
Hvala za lepe želje! Vračamo še lepše in slane!

monika

08.06.2011 ob 22:15
no, no ...še tri dni zdržite
Pa ne da vas daje domotožje?
Sedaj boste že lahko začeli šteti od zadaj - koliko km še do cilja?
Po današnji naporni, baje tudi mokri etapi vam želim sproščujoč počitek, seveda tudi spremljevalcem
Jutri pa srečno kot ste navajeni -prijetno vrtenje pedal in v avtodomu brez zapletov
Ime in priimek
Komentar
Zaščita 3+6 =