Kolo je simbol tistih, ki se na poti k lastnemu uspehu ne morejo naslanjati na druge.

DOMA SMO! - za 1862 km dolgo izkušnjo bogatejši

12.06.2011 ob 13:56

Pozdravljeni od doma!

Tako je, včeraj smo prispeli na cilj. Sonček nas je spremljal celotno zadnjo etapo, kot smo navajei iz večine prejšnjih. Fotografije si lahko kmalu ogledate v fotogaleriji.

Ni pa bil edini, ki nas je pospremil na cilj. Zahvaljujemo se:
- Tonetu in Maticu Šeligo, ki sta z nami prekolesarila celotno zadnjo etapo
- Jerneju Pinjušiču, ki je, kot vsako leto do sedaj, prikolesaril naproti, ter se z nami vračal dobršen del poti skoraj iz Postojne
- Motoristom Slavku Fermetu, Dominiku Fajsu, Romanu Polajžerju, Dragu Oraču ter Karlu Ratajcu za spremstvo od Domžal
- Bogotu in prijatelju, ki sta v ˝peglico˝ sprejela Roka in megafon ter tako zadnje kilometre od Domžal naredila še bolj veličastne
- Marku Kamenšeku, ki se nam je pridružil v Šentjurju
- Jaku Rihtariču s klubovskimi kolegi iz kolesarskega kluba Šmarje pri Jelšah

Hvala godbi na pihala Šmarje pri Jelšah s kapelnikom Borutom Lorgerjem, ki nam je pripravila izjemno veličasten sprejem. Hvala tudi vsem, ki ste nas pričakali na cilju, še posebej kolegoma Draganu Furtula ter Siniši Đurica, ki smo jih spoznali v okviru projekta SONELEX 2010 v Novem Sadu in sta nas prišla letos počakat v Mestinje.  Posebna zahvala gre gospodu Lampretu s soprogo, predstavniku generalnega sponzorja, županu Jožetu Čakšu, poslancu Vinku Gorenaku, kolesarskim kolegom in navdušencem ter nenazadnje našim prijateljem, znancem, Mestinjčanom. Čestitke vsem nastopajočim (otrokom POŠ Mestinje z učiteljicami, Ani Ferme, Rifl godcem, folklorni skupini, Obrtniškemu moškemu pevskemu zboru pod vodstvom Franca Plohla, plesnemu paru Davorju in Špeli) ter gospodu Jagru, direktorju podjetja Jagros d. o. o., sponzorju prireditve in ansamblu Janija Pirša, ki je poskrbel za utrip po uradnem delu prireditve.

Prireditev je bila enkratna, prijetno je srečati krajane Mestinja, tako povezane. Organizacijskemu odboru, z vodjo Franjo Ubiparipovič, izrekamo zahvalo, ker so nas vključili in s tem omogočili, da smo del tako pestre prireditve. Krajanom Mestinja pa čestitke ob vašem prazniku, Kot so zapeli Rifl godci, s čimer se ne bi mogli bolj strinjati, smo z lepega kraja Mestinja doma. Na to smo ponosni!

Nekaj utrinkov prireditve smo ujeli sami in vam jih ponujamo v galeriji letošnjega projekta. Ko prejmemo še profesionalne, jih prav tako objavimo.

Lepo je biti zopet z vami! Sedaj je čas za počitek, zbistritev misli. Vsi, ki nas poznate, veste, da nam nemir ne bo dopustil, da predolgo počivamo. Torej, kmalu nasvidenje!

HVALA!

Ciklosvet team

Komentarji

Hectorsop

29.07.2023 ob 16:48

You have made the point.
assignment writing service canada best resume writing service 2015 free essay writing service online

Ernastcable

27.07.2023 ob 18:43

With thanks. I appreciate it!
best resume writing service 2019 writing essays services essay writing service reviews

cO4ZPpyJCofP

25.11.2014 ob 01:50
Play inmvrfatioe for me, Mr. internet writer.

KPmhSGmaeG

26.03.2013 ob 01:38
ivvNvG , [url=http://vvsgserjvlcm.com/]vvsgserjvlcm[/url], [link=http://suzjeqylqlct.com/]suzjeqylqlct[/link], http://luikilzcysqf.com/

oAqNnoDegyRjjVRjJ

25.03.2013 ob 19:31
33uyAd kpcldkrudqwu

tpytrLXPTI

24.03.2013 ob 01:23
Filnaly! This is just what I was looking for.

orBatkzk

06.08.2011 ob 05:16
Glad I\'ve finally found soemthnig I agree with!

Blanka

15.06.2011 ob 11:41
Nekaj slik zadnje etape je že, zaključek in ciljna prireditev nekaj nagaja, a kmalu bo! Hvala za tako pozorno spremljanje, čaka te še nagrada - majica. Saj je še nisi prejel? Oglasi se ali nas pocukaj!

Tadej Strašek

14.06.2011 ob 08:18
Sam slik iz zadnje etape še pa niste naložili ne, ko meni jih ne pokaže

Blanka

13.06.2011 ob 09:50
Marjan, tudi mi smo ponosni, da smo iz Mestinja, kjer dobrih ljudi, kot si ti, ne manjka! Energija prekipeva in veselimo se novih skupnih podvigov. Hvala za vso pozornost, ki ste nam jo namenili!

Marjan Jančič

12.06.2011 ob 20:52
Najprej bi rad celo ekipo pozdravil iz srca , ter vam čestital ne tem super podvigu!! Super ste! Takih je malo , ki bi prekolesarili tak dolgo razdaljo! Vsaka vam čast! Ponosem sem , da sem iz Mestinja. Želim vam še naprej veliko uspehov , pri vseh podvigih! Res sem ponosen na vas! Lep pozdrav. Marjan .
Ime in priimek
Komentar
Zaščita 3+7 =